Tidligere konserter

Zanussi/Asheim/Solberg + John Butcher

Spennende og leken improvisasjonstrio i samspill med levende legende innen eksprimentell musikk!

Per Zanussi – kontrabass

Trioen Zanussi/Asheim/Solberg har spilt sammen siden 2010 og slipper i vår sitt første album. Dette feirer de med å invitere den engelske saksofonisten John Butcher med på en liten turné i Norge.verandre fullstendig. Målet er å skape en uforutsigbar flyt av energi, lyd og poesi, et levende trio-dyr i stadig lystig mutasjon.

John Butcher er en av de viktigste saksofonistene og musikerne innenfor den improviserte musikken i Europa i dag. Med bakrunn fra fysikk og jazz har han de siste tretti årenen fokusert på improvisert musikk, og har utviklet seg til å bli en av de store samtidige stilskaperne. Gjennom tekniske ferdigheter og utforskende spillestil har han sørget for å utvide saksofonens klangmuligheter, og utvider dermed også grensene for hva improvisert musikk kan være.

Det hersker liten tvil om at møte med denne lekne trioen og John Butcher vil føre til ukonvensjonelle valg og spennende musikk!


Hot Club de Norvège

Hot Club de Norvège er utvilsomt et av Norges mest populære band, og etter mange års turnering over hele verden har de også et stort publikum i utlandet. Med utgangspunkt i den sterke interessen for den akustiske sigøynermusikken og arven fra Django Reinhardt på slutten av 1970-tallet, har kvartetten i 35 år spredd sitt musikalske budskap til den fjerneste avkrok. Alltid er de spillesugne og velopplagte, alltid leverer de konserter som et stadig voksende publikum tar imot med glede.

Jon Larsen (gitar), Per Frydenlund (gitar), Svein Aarbostad (bass), Finn Hauge (fiolin, munnspill, sag)

InterStatic

En skjeldent tøff orgeltrio som inkluderer supertrommis fra Nesodden

InterStatic byr på vakre melodier, tøffe groover og intenst samspill, og er ikke fremmede for rock og psykedelia om det fremmer deres budskap. “Dei tre har verkeleg funne tonen med låtar i alle fasettar, med den grooven som alltid har kjenneteikna dette formatet med feite orgelakkordar mot Youngs gitarspel, og ein trommeslagar som er rett mann på rett plass.” sier Roald Helgheim i Dagsavisen. ”..myk finesse og tøff håndtering” konkluderer Arild R. Andersen i Aftenposten. Vi lover at sjelen vil dirre etter dette møtet!

Roy Powell (orgel)

Jacob Young (gitar)

Jarle Vespestad (trommer)


© lefthandmade productions 2016