Tidligere konserter

Lars Andreas Haug Trio

Musikk tiltenkt Galleri Vanntårnets store akustikk fra landets mest aktive tubaist. Lars Andreas Haug Trio springer ut av Lars Andreas Haug band, som stod bak den kritikerroste platen «Conrairo» (2013). Med musikk i bagasjen reiser de over hav og land, i musikk der øst møter vest og nord møter sør. Trioen har tidligere holdt konserter i bl.a. Tyskland og Russland.

Lars Andreas Haug (tuba)Frode Haltli (akkordion)Camilla Susann Haug (vokal)


Anne Lande/Per Husby/Ole Jørn Myklebust

Stille sanger og varme vers. -En poesikonsert om avskjeder i allehelgenstiden

Anne Lande og Per Husby har arbeidet sammen siden 2004, og har gjort et stort antall konserter i kulturhus, teater, litteraturfestivaler, jazz- og viseklubber landet rundt – i tillegg til en rekke konserter i sosialinstitusjoner og kirker. Deres musikalske uttrykk setter teksten i sentrum, og beveger seg lavmælt og nært i grenselandet viser/jazz. Med utgangspunkt i sine kritikerroste CDer ”Sakte Sanger” som kom ut høsten 2006, og «HELT NÆR» fra 2009 har pianisten Per Husby , trompetisten Ole Jørn Myklebust og sangerinnen Anne Lande arbeidet fram konsertprogramet med stille sanger og varme vers. 

Anne Lande: vokal 

Ole Jørn Myklebust: trompet og vokal 

Per Husby: pianoLine og Løvene

Etterlengtet bandlederdebut med spretne låter i grenseland mot jazzrock.

Line Falkenberg har brukt god tid på å forme sin egen kvartett og eget låtmateriale. Hun er kjent som en svært dyktig musiker fra bl.a. «Erling Wicklunds Octopus» og ”Krupka Trio”, som stod bak utgivelsen «jazz ut av salmeskatten» og var å høre på Kongsberg Jazzfestival under 50 års jubilèt. Konserten ble tatt opp av NRK jazzradio og NRK TV. Hennes egen musikk er rytmisk drivende, ofte riffbasert og spretten.

Med seg på laget har hun Andreas Haddeland (gitarer), Finn Guttormsen (bass) og Jarle Vespestad (trommer). -Et 100% Nesoddenband, med forgreininger til de største internasjonale jazzscener.


© lefthandmade productions 2016